Röster om Bestofsvt.se
Detta klipp har 35 delningar →
Dela på FacebookDel 4 av 8. I Landet Brunsås tar Henrik Schyffert, Erik Haag och Lotta Lundgren reda på varför vi svenskar äter som vi gör. I fjärde avsnittet tittar de på färdigmaten. Den genomsnittliga svensken ägnar inte mer än 14 minuter om dagen åt matlagning. Att många väljer att mikra en industriellt hårdprocessad produkt brukar förklaras med att svensken inte hinner laga mat. Men den västerländska människan har aldrig har haft mer fritid än nu. Är vår tidsbrist verklig eller bara upplevd? Och vad skiljer Sverige från de länder där man hinner laga mat?
Kommentera programmet:
Fler program:
28 delningar på Facebook
Sändes för 4023 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 1 h
Sändes för 4023 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 1 h
0 delningar på Facebook
Sändes för 3382 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3382 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3375 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3375 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3368 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3368 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3347 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3347 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3333 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3333 dagar sedan
355559 dagar kvar.
Längd: 45 min